CULTURA

Blava Daurada i el futur dels animals al sector hoteler

L’agència de Viatges la Blava Daurada ha impulsat diferents acords amb el sector hoteler català orientats a potenciar l’integració d’animals i mascotes a tot el sector hoteler. Trobar establiments que acceptin mascotes no ha estat mai una qüestió fácil especialment per a famílies amb necessitats i prioritats especials. Son cada vegada més els usuaris i clients que no conceben les seves vacances sense el seu gat o el seu gos. Només un 22% dels establiments hotelers accepten gossos però sovint de manera restringida i de manera selectiva.

L’Agència de viatges La Blava Daurada es conscient d’aquesta problemàtica i per això ha posat en marxa una campaña destinada a convencer als professionals hotelers de la necessitat d’acceptar aquests nous perfils de client a on la incorporació de mascotes al model turístic de consum familiar suposa una prioritat dels seus clients.

Blava Daurada compta amb una plataforma de serveis que permet realitzar bookings i reserves a més de 1.500 establiments turístics de tot el territori que ja accepten gossos amb servei de veterinaria. L’agència signa un contracte previ entre client i l’establiment hoteler mitjançant el cual el propietari del gos es compromet a mantenir a la seva mascota controlada en tot moment i a pactar prèviament a quins espais privats i quins espais comuns podrà passejar al seu gos un cop dins de l’establiment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *